Document actualizat în 16.11.2018

1. INTRODUCERE

Acest site este administrat de catre S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. recunoaste si respecta dreptul persoanelor la confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Site-ul www.hairomania.ro este in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si nu in ultimul rand cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (‘’GDPR’’).

Prezenta politica de confidentialiate descrie informatii cu caracter personal pe care le colectam de la utilizatorul site-ului www.hairomania.ro, modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de noi

2. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM DESPRE DUMNEAVOASTRA

• Colectarea datelor este limitata, la informatiile necesare scopului prezentului website/magazin online

• Datele personale sunt colectate in momentul in care plasati o comanda sau va inregistrati in website/magazin online. De asemenea colectam datele dumneavoastra indirect, prin Google Analytics.

• Toate datele personale sunt confidentiale si nu sunt distribuite catre terti.

• Persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor personale.

• Detalii de utilizare si adrese IP – putem colecta informatii statistice cu privire la echipamentele, actiunile si tiparele de navigare ale utilizatorului pe site-ul nostru. Aceste informatii deriva din navigarea dumneavoastra pe site. Informatiile pot include: trafic date privind jurnalele si alte date de comunicare; informatii cu privire la computerul dumneavoastra si conexiunea de internet (inclusiv adresa de IP); sistemul de operare si tipul de browser.

• Cookie-uri – utilizarea cookie-urilor ne ajuta sa oferim un serviciu mai bun utilizatorilor site-ului si care ne permite estimam dimensiunea si tiparele de utilizare. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descărcând și instalând Google Analytics Opt-out Browser Add-on sau stergerea aplicatiei. Acest program comunică cu Google Analytics JavaScript (ga.js) și indică faptul că informațiile referitoare la vizitarea site-ului nu trebuie să fie trimise către Google Analytics. Daca selectati aceasta setare este posibil ca site-ul sa nu mai functioneze corespunzator.

3. UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizam informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra sau pe care ni le furnizati dumneavoastra, inclusiv informatii cu caracter personal:

– in scopul in care au fost colectate sau furnizate si anume prestarea serviciului solicitat de dumneavoatra, de ex: facturarea serviciului solicitat de dumneavoastra, trimiterea coletelor, procesare plati online, pentru a va tine la curent telefonic sau prin e-mail cu privire la derularea prestarii serviciului solicitat, sau pentru a va raspunde la orice intrebari legate de serviciile pe care le prestam, etc.)

– pentru a va informa despre noile servicii pe care le prestam si pentru marketing direct.

– pentru statistici privind utilizatorii.

– securitatea si imbunatatire site-ului www.hairomania.ro si a serviciilor pe care le oferim.

Accesul la datele personale, este strict limitat personalului S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

4. DURATA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

– Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara pentru scopurile indicate la sectiunea’’UTILIZAREA INFORMATIILOR’’

– Vom stoca informatiile atat timp cat ni se cere prin lege, iar daca nu exista nici o cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

5. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale nu vor fi divulgate tertelor persoane, cu exceptia situatilor cand divulgarea este necesara pentru a putea oferi serviciile solicitate de catre client/utilizator.

De asemenea vom divulga informatii personale in situatile cerute de lege, de exemplu in cadrul unui proces legal, investigarea fraudelor, etc. sau ori de cate ori consideram ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile.

6. SECURITATEA PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva divulgarii si accesului neaurorizat si impotriva oricaror forme de procesare ilegala. Daca aveti intrebari legate de protectia datelor Dvs. va rugam sa contactati responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail dpo@unserver.ro.

7. ACCESUL SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

Clientii/utilizatorii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la restrictionarea si stergerea datelor colectate de catre noi. In aceste sens recomandam utilizatorilor care doresc stergerea datelor personale sa contacteze responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail dpo@unserver.ro.

8. E-MAILURI DE MARKETING

S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing/suport cu consimtamantul acestora, dat in mod liber si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci cand clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

In cazul in care clientii nu doresc procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing au mereu la dispozitie, fara nici un cost optiunea de ‘’DEZABONARE’’ inclusa in corpul e-mailului. Astel printr-un click pe butonul’’DEZABONARE’’datele personale ale clientului nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante si relevante pentru clienti si sunt legate de serviciile pe care le oferim.

Utilizatorii WMia in momentul instalării aplicatiei au posibilitatea de a permite notificarile trimise sau a le dezactiva ulteriror din sistemul de operare al dispozitivului mobil.

9. PLANGERI

Toti clientii au dreptul sa adresese plangeri cu privire la prelucrarea datelor personale. Toate nelamuririle si plangerile vor fi prelucrate in timp util de catre responsabilul cu protectia datelor. Plangerile pot fi trimise la adresa de e-mail dpo@unserver.ro

10. MODIFICARI ALE PREZENTEI POLITICI

Prezenta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarilor legislative relevante. Astel incurajam utilizatorii website-ului sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu posibilele modificari.

 

Coșul de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.