Document actualizat în 16.11.2018

Definitii si termeni

#hairomania – este marca inregistrata a S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tarnaveni, Strada 1 Decembrie 1918, Nr.26/b/8, Jud Mures, si cu punctul de lucru in Targu Mures, Strada Iuliu Maniu Nr.14, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/804/2014, cod unic de inregistrare fiscala RO33532152.

Vanzator – S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tarnaveni, Strada 1 Decembrie 1918, Nr.26/b/8, Jud Mures, si cu punctul de lucru in Targu Mures, Strada Iuliu Maniu Nr.14, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/804/2014, cod unic de inregistrare fiscala RO33532152.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica sau juridica si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica sau juridica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Site – magazinul online gazduit la adresa web hairomania.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre #hairomania, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Site-ul www.hairomania.ro este proprietatea S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tarnaveni, Strada 1 Decembrie 1918, Nr.26/b/8, Jud Mures, si cu punctul de lucru in Targu Mures, Strada Iuliu Maniu Nr.14, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/804/2014, cod unic de inregistrare fiscala RO33532152.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.hairomania.ro

Prin utilizarea site-ului mai sus mentionat sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.


1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului www.hairomania.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. În momentul in care bifati casuta cu Termeni si conditii inseamna ca acceptati conditiile stipulate mai jos.
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.
Prin termenul ‘’utilizator’’ se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site.
www.hairomania.ro este un magazin online iar accesul se face in mod gratuit.
Pentru a obtine acces la site/magazin online, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive desktop sau mobil prin care se pot accesa servicii de internet.


2. Documente contractuale
– Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
– Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
– Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
– Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
– Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.


3. Politica de vanzare Online
– Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al #hairomania, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
– Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
– In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
–  UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.  poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
– Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
– In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
– Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


4. Comanda
– Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
– Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
– Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
– Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
1.neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
2.invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L in cazul platii online;
3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
4. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 30 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:
4.1 ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comandă printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
4.2 ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
– In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;
1. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;
– Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.
– Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul „finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.
– Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. („Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca produsul a fost expediat („Confirmarea Expedierii”). In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.


5. Facturare – Plata
– Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.hairomania.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
– Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
– Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L, ,precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
– Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
– Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
– Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
– In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: comenzi@hairomania.ro
– Plata prin MobilPay este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul
– Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L si nici nu vor fi stocate de catre UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia SRL, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, cu sediul în Bd. Pierre de Coubertin nr.3- 5, Office Building, etaj 4, Sector 2, București, 021901, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496 („Netopia”).
– In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
– Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

6. Livrarea bunurilor
– Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator
– Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
– Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.


7. Garantii
– Toate Bunurile comercializate de catre UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale.
– Produsele sunt livrate alaturi de informatiile de utilizare


8. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris a S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. brandul #hairomania este o marca inregistrata.
Pe site aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. si a partenerilor.
Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.


9. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de produsele/serviciile prezentate pe site are dreptul sa contacteze firma S.C. UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. prin ‘’FORMULAR RAPID CONTACT’’, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site.
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site
– incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului
– folosirea adresei de e-mail publicata prin intermediul site-ului sau a platformelor de publicare a aplicatiei pentru distribuirea ei pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unui serviciu sau suport din cele prezentate pe site


10. Confidentialitate

Site-ul www.hairomania.ro este in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.


11.Fololsirea Cookie-Urilor

Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

Coșul de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Acest magazin este închis!